maanantai 12. marraskuuta 2012

What to do?

Siskolle lahja on (Shisukselle kiitos) hankittu, mutta mitä voi hankkia 10 v. pojalle joululahjaks? Itse se toivo Yesung-tyynyliinaa, mutta voi voi kun sisko-kulta on vähän peeaa. Oon miettiny muutamia vaihtoehtoja. Voisin hankkia jostain suht edullisesti valkeen paidan ja piirtää siihen jotain tekstiilitusseilla. Tai voisin kirjottaa sille lahjakortin, joka velvoittaa minut auttamaan sitä läksyissä.. x'D Hah! Jaa miksi sille pitäisi lahja hankkia? Noh onhan se ihan kelpo veli, sille päälle kun sattuu. Lomalla tuliais-ostoksilla se kysy, että mitä se vois ostaa sen kaveritytölle. Sanoin että se on semmonen tyttö, joka varmasti tykkää ihan kaikesta. Miksei vaikka joku koru olis kiva? Ja se vei sille pienen puisen sydän riipuksen. Tyttö oli kuulemma kovasti kiitellyt ja kysynyt miten veli tiesi, että just sellaset korut on söpöjä? Ei kai se tunnustanut saaneensa apua, mutta minua se kiitti ja sanoi ihan hirveen fiksusti: "Minusta sinä oisit varmaan hyvä poikaystävä, ku aina tiiät mistä tytöt tykkää!" Hmm, johtuisikohan siitä että olen samaa lajia?



I've already bought (thank Shisus) my sister's x-mas gift but what to buy to 10 yrs old boy? Well his wish was Yesung pillow case but oh man sorry your sister is broke. I've thought couple little ideas. I could buy cheap white shirt and then tune it myself. Or then I could make gift card what envolves me to help w/ his homework.. x'D Hah! And why should I buy him something? He's kinda nice bro, when he wants to be. When we were shopping on our vacation, he asked what could he buy to his friendgirl. I said that the girl is happy w/ anything, so maybe cute necklace? So he bought little wooden heart necklace. Brother said that girl was really happy and she'd asked how he did know something that nice? Ofcourse he didn't tell her that he got help, but he thanked me and said yet so smartly: "I think you would be good boyfriend coz you always know what girls like!" Hmm, maybe because I'm girl?

Päivän kauneusvinkki (/´3`)/ En muuten olekaan tainnut kommentoida sitä "nenän pienennintä". No kaikille yllätyksenä: ei, se ei pienentänyt/kaventanut yhtään, mutta en ole varma johtuuko tämä siitä, mutta nenäni on aavistuksen puhtaampi, ja sileämpi :'D
Today's beauty tip (/´3`)/ I haven't told you about the "jiahe". Surprise to all: nope, my nose didn't get any smaller/thinner, but I'm not sure if it's this, but my nose is more clean and smooth now :'D

6 kommenttia:

  1. Haha, pitääkin kokeilla tota kauneusvinkkiä. xD (Ja ellen nyt ihan sokee tai väärässä oo, nii eikö tuo oo SuJun Siwon?? ouO' x'3)

    F-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaikkivoipa Siwon ^w^ Ja kerro toki toimiko tuo vinkki, en oo ite vielä kokeillu ^^

      Poista
  2. mm... Jos hommaan ton V-line rollerin ni saanko Siwonin mukana X33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kiva xD Luulen että ne myydään kuiteski erikseen..

      Poista
    2. Kuinkakohan paljon ne maksaa sitten yhteensä? o3O'
      Ja saakohan ilmasen opastuksen Siwonilta tohon V-line rollerin käyttöön? ^w^'

      (Kheh. Tulin spämmäämään, koska tylsyys on hauska juttu, ja youtube toimii aika... huonosti~ Anteeksi siis~ ;w;)

      F-

      Poista
    3. MONTA WONIA!! IHAN VARMASTI!! Ò3Ó Ja Siwonin tutorial maksaa vielä monta wonia lisää!
      (Spämmätkää vaa ihan nii paljo ku huvittaa ^^ Näitä kommentteja on kiva lukee ja niihin on kiva myös vastata~ Ei mitään anteeksi pyyntöjä, kiitoksia vain! (^-^)/ )

      Poista