perjantai 2. marraskuuta 2012

In nutshell: Lee Kyung-eun - Harisu


Hellou 31 vakituista silmäparia ja myös te vakiintumattomat siellä ruudun toisella puolen ^^ Haluan kokeilla vähän jotai muuta kirjoittamista, ja ajattelin kyetä kertomaan Harisusta. Joten, pähkinänkuoressa: Harisu on Korealainen laulaja, malli sekä näyttelijä. Kiehtovaa ja erikoista on se, että Harisun alkuperäinen nimi oli Lee Kyung-yeop - hän syntyi miehenä. Harisu on Korean toinen transsukupuolinen henkilö, joka on käynyt läpi leikkauksen. Musiikki- yms. media-alalla hän on ensimmäinen trans-esiintyjä. Mitä upein roolimalli, eikö totta?! Aina voin vain ihailla, kuinka joku on sitä mitä tahtoo, ja sisimmässään on. Harisun perhe hyväksyy hänet nyt, mutta leikkauksen jälkeen hänen vanhempansa olivat surullisia. Eivät toki vihaisia, vaan hieman pettyneitä. Harisu on myös onnellisesti naimisissa Micky Jungin kanssa.

Harisun uraa mm.:
DoDo cosmeticsin mallina
Näytteli:
Yellow Hair 2
Colour Blossoms
Possessed
Hi! Honey
Free as Love
Omat albumit:
Temptation
Liar
Foxy Lady
Harisu
Summer
 
 
 
Varmaan paras näkemäni hääkuva ^^ ♥
Best wedding photo that I've seen ^^ ♥
 
Hellou 31 permanent eye pairs and you all other in the other side of screen ^^ This time I wanted to try something different so I'm going to try tell you about Harisu. So in nutshell: Harisu is Korean singer, model and actress. Different and unique is that, that Harisu's original name was Lee Kyung-yeop - she was him back then. Harisu is Korea's second transsexual entertainmer. She's just so inspiring and awesome rolemodel don't you think?! It's wonderful that she's just what she want to be. Harisu's family acceptes her the way she is, even they first were little sad about their son's surgery. Not angry, just sad. Harisu is now accepted and loved, she's married w/ Micky Jung.

Harisu's career i.a.:
Model in DoDo cosmetics
Acting:
Yellow Hair 2
Colour Blossoms
Possessed
Hi! Honey
Free as Love
Own albums:
Temptation
Liar
Foxy Lady
Harisu
Summer
 





Näin sitten tällä kertaa, kertokaahan mielipiteitä, kiitos o(O3O)o Ja p.s. blogin alaosassa oleillut sähkärini piti poistaa, koska mokoma ei vetänyt postia.. -.- Että jos on sattunut sinne laittamaan jotakin, en ole viestiä saanut. Kiero tuo hotmail..

That's all from now, tell your opinions and give feedback, thank you o(O3O)o And p.s. that e-mail (which was down in my blog) didn't catch any mails so I had to delete it.. -.- So if you sent mails to there I haven't got them. Twisted hotmail..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti