torstai 21. maaliskuuta 2013

Sorruin..

..luomaan Bloglovinin. Aluksi ajattelin, että olkoot, kaatukoon Google. Oikeastaan en ihan täysin usko sitä vieläkään.. Mutta olenpahan tehnyt tuonkin tilin. Voipahan seurata blogeja sitten sieltäkin käsin.. Plussaa kai se on ^^'' Joten..

So I made this Bloglovin. At first I didn't want to do it, I don't care if Google decides to sink. But then again, I'm not fully believing it though.. Well I can follow some blogs from there too. It's positive I think ^^'' But nownow, I've made this Bloglovin account already. So.. (that link: follow my blog via Bloglovin)

 
 
 
Ulkoasun vaihto käynnistyi nyt, toivottavasti saisin enemmän aikaiseksi viikonloppuna. Ciao for now~
 
Blog's appearance started to change today, I hope it'll be more ready on weekend. Ciao for now~

2 kommenttia:

  1. Itekkään en oikeen ymmärrä tota juttua, että toi lukijahärpäke jotenki poistuis... o__o' Musta se on vaa helvetin epäkätevää että pitää käyä kymmenessä eri paikassa, jotta vois lukee blogeja... -__-' Paljon helpompaa kirjautua bloggeriin, jolloin vois samalla itekki postata jne. :33 ja sry ku valittelen tästä sulle mutta niin... Huoh.

    F-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on TODELLA epäkätevää, epäpätevää ja epäkäytännöllistä!! Epäepäepä.. jäi levy päälle. o__o' Ihanku ei ennestään olis miljoonaa tiliä ympäri nettiä, nii nyt on taas yks lisää. Ei haittaa valittelu, liityn kerhoon :D

      Poista